Jesteśmy do Państwa dyspozycji 24h/7

Opinie

Bardzo Panom dziekuję za wspaniałą ceremonie urzadzoną dla mojego Taty. Jestem bardzo wzruszona i wdzieczna firmie, ktora tak profesjonalnie i z szacunkiem oddaje ostatnią przysługe osobie zmarłej i pozostawia rodzine z uczuciem spełnienia. Jesteście Panowie wspaniali, bardzo Wam dziekuję za wszystko, dziekuję za Wasza delikatność, cudowna ceremonie. Firma jest świetna, polecam wszystkim P.Jakubisiaka, który wie jak załatwić*** profesjonalnie ceremonie pogrzebu. Bede Panów polecała wszystkim.

10 października   |  Ewa Goral
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Bardzo dziękuję Firmie Jakubisiak za profesjonalne załatwienie wszystkich formalności i obsłużenie pogrzebu mojego Taty. Zakład Pogrzebowy Jakubisiak zaskoczył mnie niskimi cenami, które porównałem z innymi zakładami pogrzebowymi w Warszawie. Jeszcze raz bardzo dziękuję i polecam wszystkim

26 stycznia   |  Marcin Dogniewski
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Profesjonalnie, z wyczuciem, a do tego cena konkurencyjna polecam.

5 kwietnia   |  Makowscy
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Serdecznie polecamy, pełen profesjonalizm, w tak trudnej sytuacji dla rodziny, docenia się fakt dostępności 24H na dobę… Cała ceremonia załatwiona z wielką troską i wyczuciem. To miłe trafić w takiej chwili na ludzi, którzy profesjonalnie i dyskretnie załatwiają cały bardzo smutny dla rodziny proces. Dziękujemy i polecamy

25 maja   |  Szymańscy
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Firmie pogrzebowej JAKUBISIAK, która w tak bolesnych dla nas chwilach dzielili z nami smutek i żal, okazali wiele serca , życzliwości i pełen profesjonalizm oraz uczestniczyli we mszy św. i ceremonii pogrzebowej Bóg zapłać składają córki i wnukowie.

28 sierpnia   |  Ewa S.
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Podziękowanie Bardzo dziękujemy Zakładowi pogrzebowemu JAKUBISIAK która wspierała nas słowami otuchy i serdecznością, uczciwością, myślą.,Cała ceremonia załatwiona z wielką troską i wyczuciem. oraz Pracownikom którzy uczestniczyli w uroczystościach pogrzebowych i pożegnali naszą babcię Zosię pragniemy wyrazić serdeczne podziękowanie, wdzięczność i szacunek ,pełen PROFESJONALIZM Dziękujemy i polecamy

23 stycznia   |  Agnieszka B,Marcin K
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Serdecznie dziekuję za wspaniała opiekę i obsługę pogrzebu babci. Jestem bardzo mile zaskoczona profesjonalizmem, delikatnaścią, cierpliwością i ogromnym taktem w czasie całego pogrzebu. Nie wiem jak jest z innymi zakładami pogrzebowymi ale ten spełnił wszystkie oczekiwania a nawet więcej. Jestem wzruszona cala opieka, poniewaz zrobili wiecej niz oczekiwalam. Serdecznie polecam i dziekuje. Bylo cudownie z piekna oprawa. Ps. wybor akcesoriow i dodatkow bardzo obszerny, cennik na kazda kieszen, doradztwo profesjonalne.

9 marca   |  Małgorzata
OPINIA ZWERYFIKOWANA

W lutym 2014 straciliśmy Mamę a w kwietniu Tatę. Oba pogrzeby obsługiwała Firma „Jakubisiak”. Niezwykły takt, ciepło, kultura, wspaniała organizacja – to tylko część cech charakteryzujących tę firmę. Za pomoc w tych trudnych dla nas chwilach – bardzo dziękujemy…

29 kwietnia   |  Edyta i Piotr
OPINIA ZWERYFIKOWANA

24 lipca 2014 Z całego serca dziękujemy Firmie ,,Jakubisiak” za tak profesjonalną obsługę pogrzebu naszego kochanego Taty.Dziękujemy za delikatność i cichość, za wrażliwość i umiejętność słuchania. Dziękujemy za spokój, którym nas obdarowywaliście i za to uczucie bliskości, dzięki której było nam łatwiej znieść ból.Dziękujemy za bardzo dobrą organizację i piękną oprawę.Dzięki Wam był to pogrzeb pełen szacunku i godności dla naszego zmarłego Taty.

29 lipca   |  Danuta i Hanna z mężami
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Zakład godny polecenia – uczciwe ceny, profesjonalizm, dyskretnie i godnie. Polecam w 100%

18 września   |  Marzenna K
OPINIA ZWERYFIKOWANA

PODZIĘKOWANIE W imieniu całej naszej rodziny chciałabym serdecznie podziękować Firmie Jakubisiak za przygotowanie i przeprowadzenie ceremonii pogrzebowej naszej kochanej Żony, Mamy, Babci i Teściowej. Mimo pojawienia się z naszej strony pewnych nieprzewidzianych trudności w związku z przygotowaniem pochówku, Firma Jakubisiak stanęła na wysokości zadania natychmiast proponując dogodne dla nas alternatywne rozwiązania, tak aby pogrzeb mógł odbyć się w miejscu, terminie i oprawie, które nas satysfakcjonowały. Wszystkie formalności załatwialiśmy na ul. Grójeckiej 19/25. Szczególne podziękowania za cierpliwość, wyrozumiałość oraz troskę dla Pani Justyny. W zgodnej ocenie wszystkich uczestników, ceremonia pogrzebowa, która odbyła się w dniu 2 października 2014 r. w sali ceremonialnej Cmentarza Komunalnego Północnego oraz przed grobem zmarłej przebiegła w uroczystej, podniosłej atmosferze. Wszystkie nasze oczekiwania w tak trudnych dla nas chwilach zostały spełnione. Uroczystość pożegnania kochanej przez nas Osoby została przeprowadzona przez Mistrza ceremonii oraz pracowników Firmy z niezwykłym taktem, godnością, powagą i wzruszeniem, przy pięknej oprawie muzycznej. Dziękujemy raz jeszcze. Córka Eugenii Polak z Rodziną

13 października   |  Grażyna
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Dziękuje bardzo za wspaniałe załatwienie i obsługę pogrzebu mojego brata.Również wielkie dzięki za namiary na restaurację na Augustówce 9 polecam,atmosfera fajna dużo prywatności i obsługa ok.Pozdrawiam P.G.

25 listopada   |  P.G.
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Dziękujemy bardzo za wysoce profesjonalną i doskonałą obsługę pogrzebu naszej siostry. Wszystkie nasze oczekiwania zostały spełnione z nawiązką a uroczystość pożegnania przeprowadzona po mistrzowsku i z wielkim taktem przez wszystkich pracowników firmy. Polecamy †ę firmę z całą odpowiedzialnością każdemu , kto chce pięknie pożegnać swoich bliskich. Raz jeszcze dziękujemy za profesjonalność i wielki takt. Siostra Maria z rodziną 14 kwietnia 2015r.

15 kwietnia   |  Maria
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Profesjonalizm i ogromny takt. To tyle tytułem komentarza. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Paweł R.

13 maja   |  Paweł R.
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Śmierć zawsze przychodzi nie w porę…lecz jeśli możemy wtedy liczyć na pomoc kogoś,kto w tym trudnym dla nas czasie po stracie najbliższej Osoby przejmie na siebie wszystkie formalne obowiązki związane z pogrzebem, pozwoli nam to mimo bólu i cierpienia trochę spokojniej przeżywać żałobę. Tą drogą chciałabym serdecznie podziękować Właścicielom Firmy oraz Pani Justynie z Biura przy ul.Grójeckiej 19/25 za wyrozumiałość,cierpliwość,siłę spokoju, a przede wszystkim za wyjątkową skuteczność w działaniu w momencie gdy w miejscowości, w której organizowana była ceremonia pogrzebowa mojej śp. Mamy,pojawiły się niespodziewane problemy natury technicznej. Uroczystość odbyła się ok.300 km od Warszawy i wszystko w najdrobniejszym szczególe było dopracowane z największą precyzją i poszanowaniem godności. Dziękuję Państwu uprzejmie za takt,wysoką kulturę osobistą oraz za profesjonalizm i uczciwość,o które to wartości w dzisiejszym świecie, a zwłaszcza w tej branży tak trudno. Każdej osobie,która przechodzi tragedię po śmierci kogoś bliskiego polecam skorzystanie z usług Zakładu Pogrzebowego Jakubisiak – jakość na najwyższym poziomie. Łączę wyrazy szacunku V.G.G.

28 października   |  Violetta
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Bardzo dziękujemy Właścicielom firmy Jakubisiak za profesjonalną organizację pogrzebu naszej Mamy na Cmentarzu Wojskowym w Warszawie. Wszystko było doskonale zorganizowane w najmniejszych szczegółach i zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Dziękujemy za okazaną empatię, takt i szacunek w trudnej dla nas chwili. Dzięki Panom -uroczystości pogrzebowe przebiegły godnie i podniośle. Jesteśmy bardzo wdzięczni.

4 listopada   |  Barbara i Paweł
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Jestem bliskim krewnym organizatora pogrzebu ś.p. R.S.-G. w dniu 27 października 2015, oczywiście uczestniczyłem zarówno w przygotowaniach, jak i w ceremonii. Było IDEALNIE, lepiej niż zamówiono, za bardzo umiarkowaną cenę. Korzystaliśmy z biura przy Grójeckiej. Wszystko zorganizowano doskonale, od przygotowania i pożegnania ciała w kostnicy szpitala na Banacha, poprzez wszelkie przewozy, transport osób i przedmiotów, czynności w kościele, przywiezienie i odwiezienie księdza (kościół przy pl. Narutowicza), transport na cmentarz południowy i wszelkie działania na cmentarzu. Wysoka kultura i elegancja panów obsługujących ceremonię. Wszystko przygotowane znakomicie, zaplanowane i wykonane co do minuty. Wszelkie środki techniczne sprawne i na najwyższym poziomie. Powtórzę – było lepiej niż zaplanowano. Cała rodzina zmarłej jest bardzo wdzięczna za przeprowadzenie ceremonii na najwyższym poziomie. Polecamy wszystkim znajomym.

8 listopada   |  Mirosław
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Już wiem jakie to trudne, gdy odchodzi bliska osoba, człowiek jest zrozpaczony, a musi wziąć na swoje barki załatwianie wszystkich formalności i organizację pogrzebu – o czym nie miałam pojecia. Opinie zawarte na tej stronie przekonały mnie do powierzenia swoich problemów ZP Jakubisiak. Spotkałam się z ciepłym i życzliwym przyjęciem oraz profesjonalnym doradztwem. Bardzo dziękuję wszystkim pracownikom firmy (szczególnie Pani Agnieszce z filii przy ul. Grójeckiej) za pomoc, takt, zrozumienie i świetną organizację pogrzebu mojej Mamy. POLECAM.

27 stycznia   |  Anna
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Od zawsze formalności związane z pogrzebem napawały mnie lękiem. Z jednej strony wielkie emocje związane ze śmiercią bliskiego, z drugiej strony konieczność zorganizowania godnego pochówku. Tylko żeby czegoś nie zapomnieć, nie przeoczyć… Firma Jakubisiak zorganizowała pogrzeb bardzo profesjonalnie, właściwie wszystko działo się poza mną. Załatwiania było niewiele, firma załatwiła wszystko, Bardzo dziękuję za profesjonalizm, za szybkość, za elegancję – tę w biurze, w kościele i na cmentarzu.

30 marca   |  Sławomir Gaczkowski
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Przyłączam się do wielu pochlebnych opinii wyrażonych na tej stronie. Miałam już do czynienia z innymi firmami pogrzebowymi i stwierdzam, że Zakład Panów Jakubisiak wyróżnia się. Przy załatwianiu formalności odczuwałam serdeczność i profesjonalizm, w trakcie obsługi ceremonii takt i dyskrecję. Wszystko zostało przygotowane i przebiegło tak, jak oczekiwałam. Na podkreślenie zasługuje też fakt, że Zakład wystawił fakturę, czego niektóre firmy nie robią.

1 kwietnia   |  Grażyna
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Pełen profesjonalizm. Żadnych problemów w kontakcie, pracownicy są bardzo kulturalni i taktowni. Wszystkie prośby i oczekiwania zostały spełnione.

21 maja   |  Dorota
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Bardzo dziękujemy za pomoc w organizacji pogrzebu Mamy. Pani Justyna jest właściwą osobą na właściwym miejscu.i bardzo dobrym przykładem dla nowej młodej Pracowniczki.W tak trudnych chwilach potrafi okazać zrozumienie dla rodziny i udzielić od a do z praktycznych porad.Organizacja ceremonii stonowana i bardzo adekwatna do sytuacji.Wszystko było pod czujną kontrolą.przedstawicieli firmy. a my jako rodzina nie musieliśmy się rozpraszać na poboczne tematy i tym samym godnie pożegnać Zmarłą Barbarę naszą Mamę ,Babcię i Prababcię trzech prawnuczek Karolinki,Weroniki i niespełna 2 miesięcznej Martynki. jeszcze raz SERDECZNE DZIĘKI.

7 czerwca   |  Ewa
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Witam serdecznie Pragnę podziękować za fachowość precyzje i profesjonalność przy pochówku mojej siostry Iwony Buczkowskiej. Jeszcze raz serdecznie dziękuje za człowieczeństwo w tej smutnej dla mnie uroczystości. Z wyrazami szacunku Maria Kozakiewicz

14 października   |  Maria K.
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Wraz z rodziną dziękuję za profesjonalną organizację ceremonii pogrzebu mojej Mamy. Szczególne podziękowania dla Pani Justyny za dobre rady i fachową pomoc. O nic nie musieliśmy się martwić. Wszystko było we właściwym miejscu i czasie. Pozdrawiamy, Jerzy, Anna i Agata Sieroń.

2 listopada   |  J.A.A.
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Szanowni Państwo, Bardzo dziękuję za organizację pogrzebu mojego taty. Wykazali się Państwo pełnym profesjonalizmem, wszystko było bardzo dobrze zorganizowane. Polecam Państwa usługi. Dziękuję. Wszystkiego Dobrego,

26 lutego   |  Ilona Głowacka
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Bardzo Państwu dziękuje za zorganizowanie pogrzebu mojego Taty dnia 10 kwietnia 2017r.Wszystko odbyło się tak jak trzeba.Wybrałam Państwa firmę po przeczytaniu komentarzy w internecie i nie zawiodłam się.Pozdrawiam Alina Bogucka.

19 kwietnia   |  Alina
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Solidny zakład pogrzebowy, profesjonalna obsługa w biurze jak i na pogrzebie naszej Mamy. Polecam wszystkim których spotka strata najbliższych. Anna

20 kwietnia   |  Anna
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Bardzo dziękuję Zakładowi Pogrzebowemu JAKUBISIAK za profesjonalnie zorganizowaną uroczystość pogrzebową ukochanej Mamy. Wykazali się Państwo ogromnym taktem, delikatnością i wysoką kulturą osobistą, a każdy szczegół uroczystości był dopilnowany. Firmę wybraliśmy z internetu na podstawie opinii i pozytywne opinie w pełni się potwierdziły. Polecam korzystanie z usług firmy Jakubisiak w tak trudnych chwilach.

18 lipca   |  Hanna
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Szanowni Państwo, serdecznie dziękuję za : profesjonalizm,kulturę, takt i fachowe rady przy organizacji pogrzebu mego Taty. Wszystkie sprawy zostały załatwione przez Państwa Firmę zgodnie z oczekiwaniami, poczynając od biura, kościół i cmentarz. Dziękuję również p. Małgorzacie z biura przy ul. Grójeckiej za cierpliwość i pomoc. Wybraliśmy Państwa Firmę poprzez internet -nie zawiedliśmy się. Z pełnym przekonaniem możemy Państwa polecać. Dziękuję raz jeszcze. Córka Józefa Sadowskiego z Rodziną

4 sierpnia   |  Ewa
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Pragnę podziękować Zakładowi pogrzebowemu Jakubisiak za pełen profesjonalizm, takt i realizację życzeń rodziny bez najmniejszego zarzutu. Państwa usługi są na najwyższym poziomie. Rekomenduję firmę Jakubisiak wszystkim, których spotkało odejście najbliższych.

14 sierpnia   |  Ewa
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Bardzo serdecznie dziękuję Państwu za organizację pogrzebu mojej Mamy. Od samego początku załatwiania formalności w biurze przy ul.Kazimierzowśmiej spotkałam się z dużą empatią i zrozumieniem.Panie bardzo subtelnie pomogły i załatwił formalności związane z całym porzebem. Panowie, którzy towarzyszyli nam w trakcie uroczystości były dyskretni, wszyscy mogliśmy w spokoju pożegnać się. W pełni profesjonalni. Bardzo Państwu dziękuję.

10 listopada   |  Agnieszka Rubinkowska
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Szanowni Państwo, serdecznie dziękuję za profesjonalną organizację pogrzebu mojej Mamy. Spełniliście Państwo wszystkie moje oczekiwania z wielkim taktem, kulturą i uprzejmością. Dziękuję p. Marcie z biura przy ul. Kazimierzowskiej za uprzejmość i pomoc. Z pełnym przekonaniem mogę Państwa polecać. Dziękuję raz jeszcze.

6 grudnia   |  Elżbieta
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Dziękuję za w pełni profesjonalną, podniosłą a jednocześnie taktowną i dyskretną, organizację pogrzebu mojej nieodżałowanej żony, a także bardzo kochanej i kochającej mamy i babci. Moja opinia dotyczy każdego etapu tego traumatycznego dla mnie przedsięwzięcia. Dziękuję.

23 grudnia   |  Włodzimierz
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Dziękuję bardzo za profesjonalną organizację pogrzebu mojego brata. Pragnę szczególnie podziękować Pani Marcie z biura na Ursynowie za pomoc w trudnej sytuacji.

31 sierpnia   |  Jolanta
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Bardzo dziękuję za profesjonalizm w tak trudnym dla mnie momencie. Wszystko od momentu zgłoszenia w nocy do zakończenia pogrzebu było świetnie zorgazowane. Pani w biurze potrafiła doradzić w każdym aspekcie a wszyscy panowie dosłownie niewidzialni . Przeprowadzili nas prze każdy etap z wielkim poszanowaniem chwili. Cena również była adekwatna do usługi. Bardzo dziękuję i polecam.

14 września   |  Jagoda
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Witam w dniu dzisiejszym firma Jakubisiak oganizowania pogrzeb mojej mamy Krystyny .Pogrzeb był zorganizowany profesjonalnie ,z całkowicie zachowaną powagą okoliczności i sytuacji.Zakład ten z całą pewnością jest do polecenia.Dziękujemy jeszcze raz.Marzena z rodziną

21 września   |  Marzena
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Bardzo dziękuje za zorganizowanie pogrzebu mojego Taty dnia 26.09.2018,w tym trudnym dla mnie momencie zostały spełnione wszystkie moje oczekiwania.W szczególności dziękuję Pani Dominice z biura na Kazimierzowskiej za pomoc w organizacji pogrzebu.Panowie w trakcie pogrzebu w pełni profesjonalni i godni polecenia.

26 września   |  Robert
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Serdecznie dziękujemy za kompleksową obsługę ceremonii pogrzebowej Hanny w dniu.03.12.2018. Usługa wykonana była bardzo profesjonalnie z zachowaniem wszelkich standardów obowiązujących w trudnych dla rodziny chwilach. Z czystym sumieniem polecamy Firmę Jakubisiak jako godną zaufania. Z wyrazami szacunku, Alicja i Maciej Jabłońscy

4 grudnia   |  Alicja
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Pragnę serdecznie podziękować Firmie „Jakubisiak” za rzetelną i profesjonalną obsługę pogrzebu mojej mamy, który odbył się w dniu 29 stycznia 2019 roku. Jestem wdzięczna w szczególności za przygotowanie pięknej dekoracji kwiatowej. Córka Jolanta z Rodziną.

8 lutego   |  Jolanta
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Szanowni Państwo, bardzo dziękuję Państwu za okazaną życzliwość w tak trudnej dla mnie chwili. Za pomoc, w Piasecznie, gdy zastałam mamę nieżywą, za pełną informację co robić, według jakiej kolejności. Za poświęcony mi czas. Dziękuję za zorganizowanie ostatniego pożegnania i pogrzebu. Decydując się na wybór Państwa Firmy, kierowałam się opiniami w internecie. Słusznie są bardzo dobre, bo świadczycie Państwo usługi na bardzo wysokim poziomie. Wszystko było przygotowane najlepiej jak można było. Dodatkowo każdorazowy kontakt z Panami był pełen serca. Jesteście po prostu dobrymi ludźmi. To widać. Dziękuję też pani Marcie z Al. Ken za jej czas i doskonałe doradzenie w wyborze kwiatów, tabliczki i za całe spotkanie, które przekroczyło godziny Jej pracy, a jednak pomimo to, wszystko zostało omówione w atmosferze spokoju. Pozdrawiam serdecznie.

22 lutego   |  Brygida
OPINIA ZWERYFIKOWANA

To byl pogrzeb Mojej ukochanej Mamy w dniu 22 lutego 2019 – wszystko odbylo sie PROFESJONALNIE, TAKTOWANIE, Z KLASA – od poczatku do samego konca. Taktowny Pan Jakubisiak ktory odebral moj pierwszy telefon i przekazal pierwsze informacje; Pani Agnieszka w biurze na Grojeckiej – osoba niezwykle profesjonalna, taktowna i rozumiejaca potrzeby roznych klientow; panowie obecni podczas transportu i ceremonii w kosciele i na cmentarzu. Wszystko odbylo sie tak jak bylo zaplanowane i z ogromna klasa. GORACO POLECAM uslugi tej firmy! Cennik jest przejrzysty zas ceny bardzo fair play / normalne. BARDZO DZIEKUJE! Monika Doroszkiewicz

23 lutego   |  MONIKA Doroszkiewicz
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Szanowni Państwo Serdecznie dziękuję za zorganizowanie na najwyższym poziomie pogrzebu mojej kochanej Mamy, który odbył się 21.05.2019 roku. Dziękuję Pani Małgosi z punktu przy ul. Kazimierzowskiej 43 za cierpliwość i zaangażowanie. Dziękuję Panom, którzy towarzyszyli nam w trakcie uroczystości za takt, powagę i wysoką kulturę osobistą. Wykazaliście się Państwo pełnym profesjonalizmem, a wszystkie życzenia rodziny zostały spełnione z ogromną starannością i dbałością o każdy szczegół.

22 maja   |  Elżbieta
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Dnia 21.05.2019 odbył się pogrzeb mojego Ojca, którego organizację powierzyłem zakładowi usług pogrzebowych „Jakubisiak”. Z tego miejsca bardzo dziękuję za pełen profesjonalizm od pierwszego kontaktu z zakładem, przez ustalanie szczegółów pochówku w biurze przy ul. Grójeckiej, po sam koniec ceremonii pogrzebowej. Polecam wszystkim!

23 maja   |  Jakub
OPINIA ZWERYFIKOWANA

W dniu wczorajszym tj.02.08.2019r odbył się pogrzeb mojej mamy. Przygotowania do pogrzebu prowadziła firma Jakubisiak. Jestem pod wrażeniem , pełny profesjonalizm, bardzo miła i sprawna obsługa pogrzebu. Bardzo dziękuję i z pełną odpowiedzialnością polecam wszystkim usługi tej firmy.

13 sierpnia   |  Jolanta Krasuska
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Byłam na kilku pogrzebach organizowanych przez firmę JAKUBISIAK i jestem pod wrażeniem pełnego profesjonalizmu i całości usług pogrzebowych. Z czystym sumieniem polecam Firmą Państwa Jakubisiaków.

20 września   |  Jolanta
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Bardzo dziękuję państwu za wspaniale zorganizowany pogrzeb. Po raz trzeci z rzędu Panowie mnie zaskoczyli swoją postawą i zaangażowaniem. Bardzo dziękuję Pani Gosi za cierpliwość i wyrozumiałość jesteście profesjonalną firmą.

3 października   |  Andrzej
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Zachęceni pozytywnymi opiniami skorzystaliśmy z usług zakladu pogrzebowego Jakubisiak.Indywidualne podejście do klienta to ich wyróżnia. Ogromna pomoc Pani z biura która pomogła nam w załatwieniu wszelkich niezbędnych formalności. Podziękowania dla całej firmy za całą organizację uroczystość oraz profesjonalne podejście do swojej pracy. Dziękujemy

7 października   |  Zofia
OPINIA ZWERYFIKOWANA

W dniu 21.09.2019r.korzystałem z usług firmy Pana Jakubisiak, organizacja pogrzebu mojej mamy to profesjonalizm z zachowaniem najwyższych standardów. Wyrazy uznania za pomoc w organizowaniu pogrzebu. Jestem wraz z rodziną pełen uznania za jakość świadczonych usług, takt, oprawę ceremoni pogrzebowej. Dziękuję Pańskiej Firmie.

10 października   |  Janusz
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Bardzo dziękuję całej ekipie z Zakładu Jakubisiak za przepiękne zorganizowanie całej ceremonii pogrzebowej. Miałem nieprzyjemność ogarniać kilka pogrzebów, ale żaden nie był tak pięknie zorganizowany. Namiot nad grobem, stoliczek z aksamitem na urnę, nagłośnienie dla księdza, pięknie poukładane kwiaty i dbałość o każdą szarfę na wieńcach. Dodatkowo osobiste wyrazy współczucia od całej firmy przekazane przy grobie. Ujęło mnie to ogromnie. No i nieoceniona pani Agnieszka z filii przy Grójeckiej, która ogarnęła za mnie wszystkie formalności, łącznie z nekrologiem w prasie i oprawą muzyczną podczas pogrzebu. Polecam wszystkich korzystanie z usług Zakładu Jakubisiak!

2 grudnia   |  Michał
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Dziękuję bardzo za profesjonalne i pełne taktu i życzliwości podejście zarówno w biurze (Ochota) jak i w trakcie uroczystości pogrzebowych. Wszystkie uroczystości pogrzebowe zorganizowane były perfekcyjnie a pracownicy firmy wykazali się taktem, delikatnością i dyskrecją. Dziękuję bardzo w imieniu całej rodziny.

5 grudnia   |  Waldemar
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Polecam z pełnym przekonaniem, gdy jest smutna konieczność skorzystania z usług funeralnych. Na każdym etapie załatwiania formalności pełen profesjoalizm i takt wszystkich pracowników: począwszy od pana odbierajacego telefony ( właściciel?), poprzez panie w biurze ( ul. Grójecka), skończywszy na panach zajmujących się ciałem i czuwajacych nad pogrzebem. Ogromna kultura wszystkich pracowników. Ceny absolutnie niewygorowane. Duży wybór utensyliow pogrzebowych. Kwiaty piękne i świeże, pracownik dyskretnie czuwajacy nad przebiegiem uroczystości pogrzebowych. Bardzo mnie ujęło podejście pani Agnieszki z biura przy ul. Grójeckiej: brak jakiejkolwiek niecierpliwosci, chociaż musiała zostać dłużej w pracy, by zakończyć organizację pogrzebu, podziękowania również dla drugiej pani pracującej tego dnia, której imienia niestety nie pamiętam. Wielki takt pana czuwajacego nad pogrzebem: kulturalny, spokojny, taktowny, czysto ubrany, dyskretny. Spokojnie czekał, aż rodzina opuści cmentarz, sam podszedł i powiedział, że grabarze wrócą za kilka godzin podmurowac płytę. To wszystko niby drobiazgi, ale sprawiają wrażenie ogólnego profesjonalizmu. Dziękuję.

18 stycznia   |  Maria
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Dziękuje Firmie Jakubisiak za profesjonalne załatwienie uroczystości pogrzebowej mojej Mamy. Ceremonia zorganizowana z wielkim wyczuciem i troską.FIRMA GODNA POLECENIA.Serdeczne podziękowania od całej rodziny. Sylwia Piątkowska ,23.05.2020.

23 maja   |  Sylwia
OPINIA ZWERYFIKOWANA

Dodaj opinię